Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

BIM MODELLEUR

 

Vanwege de groei van onze opdrachtenportefeuille zijn we op zoek naar een

(Junior) BIM modelleur

Word jij blij van een complex 3d gebouwmodel? Kent BIM voor jou geen geheimen? Zie jij jezelf werken bij een bedrijf dat de unieke combinatie van architectuur met bouwmanagement biedt? Hecht je waarde aan een moderne, mensgerichte werkomgeving? Word BIM modelleur bij Arcom in Veenendaal!

Over Arcom

Arcom heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot brede dienstverlener op het gebied van architectuur, techniek en bouw- en kostenmanagement. Naast deze disciplines heeft het bureau ook geregistreerde ontwerpers op het gebied van stedenbouw en interieurarchitectuur. In teamverband werken we aan woningbouw-, onderwijs-, sport-, zorg- en utiliteitsbouwprojecten door heel Nederland. We hebben een gezonde ambitie om te groeien in kennis en kwaliteit. Daarom leggen we de lat op het gebied van duurzaamheid, architectuur en techniek steeds hoger. We dagen jou uit om ons daarbij te helpen!

Jouw rol als BIM modelleur

In het door jou gemaakte BIM model wordt alle informatie vastgelegd die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken. Deze gegevens worden met elkaar gekoppeld. Hierdoor ontstaat een 3D BIM model waarin je alle gebouwgerelateerde informatie terug vindt. Dit BIM model is zó compleet dat het door alle betrokken partijen gebruikt kan worden. Van architect tot installateur, van aannemer tot opdrachtgever. 

Als BIM modelleur ben jij verantwoordelijk voor het maken van deze modellen. Of, concreet, het maken van het technisch ontwerp voor bouwkundige constructies en gebouwen over alle fasen van het bouwproject. In deze functie werk je complete panden uit tot een 3D model; van casco tot interieur en onderhoud. Naast het modelleren houd je ook de planning en kosten actief in de gaten. Wij werken op dit moment met Allplan, maar ook als je ervaring hebt met programma’s als Archicad en/of Revit nodigen we je uit om te reageren.

Hoe jij er beter van wordt

Behalve dat je komt te werken binnen een vooruitstrevend en mensgericht bedrijf, kun je rekenen op het volgende:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • Circa 20 enthousiaste collega’s die er een prettige, informele sfeer van maken;
 • Fulltime baan (minimaal 32, bij voorkeur 40 uur per week);
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan met in- en externe opleidingsmogelijkheden;
 • Een groeiende organisatie en dus doorgroeimogelijkheden;
 • Groen, gezond en goed bereikbaar kantoor aan de A12 te Veenendaal, een aantal minuten fietsen van intercitystation Veenendaal-De Klomp.

Wat we van je verwachten

We vinden het belangrijk dat je past binnen onze cultuur waarin betrokkenheid en kwaliteit leveren hoog in het vaandel staan. De match met het Arcom DNA is het belangrijkste. Daarnaast letten we op het volgende:

 • HBO richting bouwkunde óf 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Bouwkundig goed onderlegd (van schaal 1:500 tot 1:5);
 • Kennis van wet- en regelgeving;
 • Belangrijke competenties als assertief, initiatiefrijk, zelfstandig, stressbestendig en flexibel
 • Een teamspeler met een assertieve, initiatiefrijke houding;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met Allplan is een pré.

Voel jij je aangeproken?

Laat ons voor 7 oktober 2023 in een korte motivatiebrief, CV en portfolio (pdf, max. 5 Mb) weten waarom! Dat kan per e-mail naar werkenbij@arcombv.nl

Meer informatie?

Neem contact op met Johan Verduijn via telefoon (0318 64 55 52) of e-mail (jverduijn@arcombv.nl)
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.