Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

ARCOM in zomereditie VG Visie

VG visie is, zoals ze het zelf omschrijven, het journalistieke antwoord op de groeiende behoefte om kennis en ervaringen uit te wisselen en te delen. Een bundeling van visies, analyses over steden, interviews en succesverhalen met beslissers, bestuurders en ondernemers in steden. Een compleet tijdschrift dat u als lezer visies, analyses, trends en verhalen aanreikt. Recent interviewden zij ons voor hun zomereditie ‘mensen maken de stad’.

Een artikel over het uitdagende klimaat waarin onze sector zich bevindt. Over kansen en ondernemen, over vertrouwen en vrijheid! Het weerspiegelt onze liefde voor monumentaal erfgoed en spreekt over nieuwbouwprojecten met een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast gaat het in op de koerswijziging die is ingezet om ons meer te richten op (openbare) aanbestedingen en selecties.

Volgende week wordt de uitgave landelijk gedistribueerd. Kunt u niet wachten? Dan hierbij alvast een sneak preview: https://vgvisie.nl/2020/06/14/volop-kansen-in-een-dynamische-markt/

Terug naar overzicht