Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

ARCOM treedt toe tot Living Lab Regio Foodvalley Circulair

ARCOM architectuur + bouwmanagement treedt toe tot Living Lab Regio Foodvalley Circulair
Op 22 januari 2021 zijn wij partner geworden bij Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Daarnaast zijn wij ook automatisch lid van Cirkelstad en de werkplaats Bouw. Wij zijn al enige tijd betrokken bij het Living Lab en de officiële toetreding is een feestelijke stap om de samenwerking te bekrachtigen.

Het Living Lab Regio Foodvalley
Het Living Lab Regio Foodvalley is een triple helix netwerk met zo’n 50 partners uit bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheid. In de Regio Foodvalley vormen zij een levende leeromgeving gericht op het creëren van samenwerking en versnelling. Doelstellingen zijn het grondstofgebruik te verduurzamen, het concurrerend vermogen te vergroten en innovatie in de regio te benutten. Verschillende activiteiten, waaronder werkplaatsen op de thema’s Bouw, Industrie, Voedselverspilling, Waterstof en Meetbaarheid van circulariteit zijn gericht op inspiratie, kennisdeling en het gezamenlijk ontwikkelen van projecten.

Cirkelstad
Cirkelstad faciliteert publieke en private koplopers in de regio. Door een bestuurlijk en operationeel netwerk te verbinden, 10 jaar aan ervaringen te delen via de Cirkelstad Academie en gezamenlijk op te trekken in de regio wil Cirkelstad impact genereren. De partners zijn het kloppende hart van Cirkelstad. Zij zijn in de regio actief op projecten waarvan we de ervaringen delen. Het kan gaan over het opstellen van beleid, norm, instrumenten of de uitvoering van een project. Elke regio heeft een spinner, die coördineert en ziet toe op de voortgang. In de regio Foodvalley is Cirkelstad Veenendaal in 2019 opgericht en de uitvoerder van de werkplaats Bouw van het Living Lab.

Terug naar overzicht