Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

Werken bij

Gezocht bouwkundig 3D modelleur

Wil jij in een enthousiast team werken aan de technische uitwerking van ambitieuze plannen in een 3D model? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij willen op korte termijn ons team uitbreiden.

Wie zijn wij

ARCOM realiseert voor onze opdrachtgevers het beste van twee werelden! Architectuur + bouwmanagement. Creativiteit + zekerheid. Denken + doen. We bundelen de kracht van samenhangende disciplines onder één dak. Opgeteld bieden we daarmee de optimale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject, van idee tot beheer.

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar werk je nauw samen met onze architecten en help je in de vertaling van het ontwerp. Zo kunnen door jou de technische gegevens in een inzichtelijk 3D model uitgewerkt worden voor onze opdrachtgevers en uitvoerende partijen. Onze projecten zijn divers en je schakelt via korte lijntjes.

Profiel

Wij zoeken een inspirerende collega met flexibele instelling. Verder heb je een afgeronde Hbo-opleiding en werk je graag in teamverband. De bouwkundige software/tekenprogramma’s zijn voor jou bekend terrein.

Ben je nieuwsgierig geworden en geïnteresseerd in deze functie stuur dan een email met je CV naar info@arcombv.nl