Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

ARCOM wint architectenselectie hoofdkantoor GMB

Met een mooi bericht sluiten we het jaar 2021 af. We proosten namelijk op het winnen van de architectenselectie van het hoofdkantoor van GMB.

GMB zet zich al ruim een halve eeuw in voor duurzame oplossingen op het gebied van waterkwaliteit, waterveiligheid, bio-energie en industriële bouw en infra. Daarnaast verwerken zij slib van rioolwaterzuiveringsinstallaties in eigen fabrieken. Meer dan zeshonderd professionals, verdeelt zijn over zes clusters, bedienen de verschillende markten: waterschappen, gemeenten, drinkwaterbedrijven en de industrie. Door middel van kennis, innovatie en passie verenigt GMB ontwerpkwaliteit met uitvoerende kracht. Door de forse groei van het familiebedrijf is de huidige locatie te klein geworden. Vandaar dat uitgeweken wordt naar een prominente kavel aan de A15 te Dodewaard. Daar is voldoende ruimte om vorm te geven aan de gewenste groei in kwaliteit en kwantiteit.

Voor deze opgave schreef GMB een onderhandse architectenselectie uit die door ARCOM architectuur + bouwmanagement werd gewonnen. Naast de klik die werd ervaren met het projectteam, koos de selectiecommissie unaniem voor onze visie op het gebied van kantoorconcepten, duurzaamheid, circulariteit en gezondheid. Samen met de opdrachtgever en de gebruikers stellen we op dit moment de projectdefinitie en het programma van eisen op. Daarna gaan we verder met het ontwerp van het circulaire kantoorgebouw, het interieur en de verschillende opstallen op het terrein.

Een ambitieus project dat nauw aansluit bij onze missie en visie. We zijn dan ook trots op deze mooie opdracht. Maar voordat we daarmee verder gaan, nemen we even wat gas terug om met familie en vrienden de feestdagen door te brengen. Tussen kerst en oud & nieuw zal ons bureau gesloten zijn.

Namens het hele team van ARCOM wensen wij iedereen heel prettige feestdagen en een voorspoedig 2022 toe!

 

Terug naar overzicht