Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

Leren

Visie, creativiteit en professionaliteit
Onderwijshuisvesting is een actueel onderwerp. De ontwikkelingen in het onderwijs gaan snel, de gebouwen zijn over het algemeen verouderd en de financiering is vaak niet toereikend. Probleemstellingen die aandacht vragen. Oplossingen voor deze vraagstukken vragen om visie, creativiteit en professionaliteit die zich laten vertalen in concreet beleid van schoolbesturen en gemeenten.

De optimale vertaalslag
Dankzij ruime kennis van en ervaring in deze branche hebben wij inzicht in de gevolgen van onderwijsontwikkelingen op de huisvesting. Daardoor zijn wij in staat om samen met u een optimale vertaalslag te maken van uw visie en concept naar een huisvesting. Daar ligt volgens ons de basis.

Kwaliteit voorop
Wij gaan hierin verder dan de gemiddelde adviseur en architect waarbij we onze opdrachtgevers begeleiden in alle stappen van het proces, van initiatief tot en met beheer van de huisvesting. Bij ARCOM staat de kwaliteit van onderwijs voorop. Daarom moet de onderhuisvesting in alle facetten de ontwikkeling van leerlingen ondersteunen. Daar staan we voor en daar gaan we voor.

Bekijk de projecten die we voor deze branche realiseerden


Onze nieuwe school is opgeruimd, veilig, huiselijk en vooral klimaatneutraal

Richard van der Linden

Directeur School met de Bijbel