Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

Technisch ontwerper (junior)

Wil je werken bij een modern en succesvol bedrijf dat volop in ontwikkeling is? Vind je het belangrijk om een brede basis te leggen op gebied van bouwkunde waar je de rest van je carrière op kunt bouwen? Is afwisseling belangrijk voor je en wil je zelfstandig aan projecten werken? Kom werken bij Arcom als technisch ontwerper / BIM modelleur. 

Over Arcom 

Arcom biedt de unieke combinatie van aan de ene kant architectuur en aan de andere kant bouwmanagement. Je leert dus veel over technische- en bouwkundige ontwerpen, maar ook over de haalbaarheid daarvan. Vaak wordt architectuur en bouwmanagement door verschillende bedrijven gedaan, maar Arcom heeft het onder één dak. 

Bij Arcom wordt in teamverband gewerkt aan woningbouw-, onderwijs-, sport-, zorg- en utiliteitsbouwprojecten door heel Nederland. Arcom heeft ambitie om te groeien in kennis en kwaliteit. Daarom legt Arcom de lat op het gebied van duurzaamheid, architectuur en techniek steeds hoger. We dagen jou uit om ons daarbij te helpen!

Jouw rol als technisch ontwerper

Concreet ga je aan de slag met het maken van BIM modellen. In zo’n BIM model leg je alle informatie vast die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken. Dit kunnen grote zorg- of onderwijsinstellingen zijn, maar ook nieuwbouwwoningen. Best uitdagend en afwisselend dus! De verschillende informatiestromen koppel je met elkaar. Zo creëer je een 3D BIM model waarin alle gebouw gebonden informatie visueel is weergegeven. 

Anders omschreven, kun je zeggen dat je het technisch ontwerp maakt voor bouwkundige constructies en gebouwen over alle fasen van het bouwproject. Je werkt complete panden uit tot een 3D model; van casco tot interieur en onderhoud. Naast het modelleren houd je ook de planning en kosten actief in de gaten. Jouw technisch ontwerp / BIM model is zó compleet dat het door alle betrokken partijen gebruikt kan worden. Van architect tot installateur, van aannemer tot opdrachtgever.  

Wij werken op dit moment met softwarepakket Allplan, maar ook als je ervaring hebt met programma’s als Archicad en/of Revit nodigen we je uit om te reageren.

Hoe jij er beter van wordt 

Behalve dat je komt te werken binnen een vooruitstrevend en mensgericht bedrijf, kun je rekenen op het volgende: 

 • Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw opleiding en ervaring 
 • Circa 20 enthousiaste collega’s met verschillende specialismen die er een prettige, informele sfeer van maken
 • Fulltime baan (minimaal 32, bij voorkeur 40 uur per week)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan met in- en externe opleidingsmogelijkheden
 • Een groeiende organisatie en dus doorgroeimogelijkheden
 • Groen, gezond en goed bereikbaar kantoor aan de A12 te Veenendaal, een aantal minuten fietsen van intercitystation Veenendaal-De Klomp

Wat we van je verwachten 

We vinden het belangrijk dat je past binnen onze cultuur waarin betrokkenheid en kwaliteit leveren hoog in het vaandel staan. De match met het Arcom DNA is het belangrijkste. Daarnaast letten we op het volgende: 

 • HBO diploma richting bouwkunde óf 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Bouwkundig goed onderlegd (van schaal 1:500 tot 1:5)
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Belangrijke competenties als initiatiefrijk, zelfstandig en flexibel 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring met Allplan is een pré

Voel jij je aangesproken?
Laat ons in een korte motivatie en CV weten waarom! Dat kan per e-mail naar werkenbijarcombv.nl

Benieuwd naar meer?
Neem dan contact met Johan Verduijn via 0318-64 55 52.

 

Cv (optioneel)
selecteer bestand +