Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

Nieuwbouw voor Verdouw Bouwproducten in Apeldoorn

Op het bedrijventerrein ‘De Stadhoudersmolen’ in Apeldoorn is een nieuw logistiek centrum gebouwd. Naast de vestiging in Gouderak heeft Verdouw Bouwproducten haar vleugels uitgeslagen richting het noorden. 10 jaar nadat ARCOM het ontwerp mocht maken voor het pand in Gouderak kregen we ook nu weer het vertrouwen om de locatie Apeldoorn te ontwerpen.

Het magazijn van Verdouw is het hart van de organisatie! Hieromheen zijn de bulkopslag, expeditie ruimte en kantoor geplaatst. Zo is de interne logistieke organisatie leidend geweest in het ontwerp van de plattegronden. De verschillende ruimten staan in contact met elkaar zodat er direct contact is tussen disciplines en zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden!

In aansluiting op de architectuur van de omgeving is gekozen voor donkergrijs als hoofdkleur van het pand. Daar waar het gebouw contact maakt met de gebruikers zoals bij de expeditie, de afhaalplek en het kantoor heeft het gebouw een warme bruin rode kleur gekregen. Deze ingrepen worden door een luifel bij elkaar gebracht en omkaderd.

Bij het ontwerpen is volop gekeken naar praktische duurzame mogelijkheden waardoor er zo min mogelijk energie gebruikt hoeft te worden en waar mogelijk duurzaam kan worden opgelost met onder andere een warmtepomp. Daarnaast scoorde dit gebouw een GPR-score 8,0.

Meer over dit project

Opdrachtgever: Verdouw Bouwproducten B.V.

Ontwerp: ir. Gert Arkema

Projectteam: ing. Jan IJsseldijk + ing. Bart van de Kraats + ing. Willem van Esveld

Constructeur: IBT Veenendaal B.V.

Installatieadviseur: Starre Advies B.V.

Aannemer: Burgland Bouw B.V.We praten graag met u verder

We praten graag met u verder

Jan IJsseldijk kan u alles over dit project vertellen.

Afspraak maken Stel een vraag