Adres
ARCOM Partners B.V.
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal

Postbus
Postbus 381
3900 AJ Veenendaal

Bereken route

Telefoon
0318 64 55 52

E-mailadres
info@arcombv.nl

Noordhoek te Bodegraven uitgebreid!

De firma Noordhoek, gespecialiseerd in het raspen en snijden van kaas, hebben naast hun bestaande pand aan de Klipperaak in Bodegraven de bedrijfsruimte uitgebreid. Erg mooi 10 jaar na oplevering, weer te worden gevraagd om de uitbreiding van het gebouw te ontwerpen en het project te begeleiden.

Er is voor gekozen om de nieuwbouw tegen het bestaande gebouw te bouwen. Zo kan de interne routing van het bedrijf worden geoptimaliseerd en de productie worden uitgebreid. In de nieuwbouw is er plaats voor twee extra productielijnen, waardoor er nog meer mogelijkheid is om specials te maken.
Het exterieur is ernaar gestreefd om het één gebouw te laten zijn, hiervoor hebben we een element ontworpen die visueel het gebouw afsluit. Dit element is vormgegeven met witte glazen panelen waardoor een duidelijk onderscheid wordt gerealiseerd tussen de productieruimten en de kantoorverdieping, ook wordt met dit element de oude en nieuwbouw met elkaar verbonden.

Gezamenlijk met alle partijen is het een geslaagde uitbreiding geworden. In het proces is volop ingezet op duurzaamheid, hiermee is Noordhoek Geraspte Kaas weer klaar voor de toekomst!

Meer over dit project

Opdrachtgever: Noordhoek Geraspte Kaas

Ontwerp: ir. Gert Arkema

Projectteam: ing. Bart van de kraats + Henriko van Ginkel

Constructeur: Hopman Ingenieursburo

Installatieadviseur: Starre Advies B.V.

Aannemer: De Vries en Verburg B.V.